Iisuse, Fiul lui David, miluieste-ma! (Marcu 10, 47) DOAMNE-AI MILA Doamne-ai mila cand nu stiunici sa merg si nici sa viu,nici sa stau, nici sa ma scol,ci-s ramas cu suflet golsi astept de nu stiu cat,stand in drum nehotarat,nici cu maine, nici cu ieri,nici aci nici nicaieri. Spune-mi, Doamne, hotarat: Mergi pe-aici si duci []Iisuse, Fiul lui David, miluieste-ma! (Marcu 10, 47)DOAMNE-AI MILADoamne-ai mila cand nu stiunici sa merg si nici sa viu,nici sa stau, nici sa ma scol,ci-s ramas cu suflet golsi astept de nu stiu cat,stand in drum nehotarat,nici cu maine, nici cu ieri,nici aci nici nicaieri.

Spune-mi, Doamne, hotarat: Mergi pe-aici si duci atat! i indeamna-mi inima: Fa acum si spune-asa!Ca sa simt curat cum vreisa porneasca pasii mei,sa stiu bine ce s-apucsi ce cruce-mi pui sa duc!Ca de-as sti cararea drept,n-as sta-n drum sa mai asteptnici o zi si nici un ceas,ci-as lasa ce zici sa lassi-as lua ce zici sa iau, partea mea frumos s-o daudragostei ce-i sunt datorsi credintei pana mor.

TRAIAN DORZ din Cantari Noi , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014Despre anuntul planului de citire al Bibliei in anul 2023:aici