Slava vesnica i-aducem, Bunule Mantuitor, ie- i vom canta cu lacrimi de-adorare si de dor, ie, pentru cata mila ai avut-o pentru noicand ne-ai scos din intuneric, din osanda si noroi Te slavim, Te iubimsi-n veci o sa- i multumim,Salvator si Pastor, si-Ajutor,Te slavim, Te iubim, Scump Mantuitor. Slava vesnica i-aducem si prin lacrimi, si cantari,Tu ai pentru noi, []Slava vesnica i-aducem, Bunule Mantuitor, ie- i vom canta cu lacrimi de-adorare si de dor, ie, pentru cata mila ai avut-o pentru noicand ne-ai scos din intuneric, din osanda si noroiTe slavim, Te iubimsi-n veci o sa- i multumim,Salvator si Pastor, si-Ajutor,Te slavim, Te iubim, Scump Mantuitor.

Slava vesnica i-aducem si prin lacrimi, si cantari,Tu ai pentru noi, Iisuse, numai binecuvantari.

Cum sa- i multumim noi ie pentru-atat cat ne-ai iubit,caci, cu noi, a Ta-ndurare pare fara de sfarsit?Slava vesnica, Iisuse, Iti vom datora smeriticu cat vom fi mai cu Tine si vom fi mai fericiti.

Cand, purtati din slava-n slava spre Nemarginirea Ta,noi cantari cu noi cuvinte, din noi stari Iti vom cantaTRAIAN DORZ din Cantari Uitate , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014