Parintele Iosif a spus: Oastea Domnului este un voluntariat la picioarele Crucii, jos . De aceea, de la picioarele Crucii, tu, care spui Cuvantul, de-acolo sa-l spui. Nu te scula sus, nu te scula in picioare. De-acolo, sora mea iubita care canti si inveti pe surorile tale sa cante Stai in genunchi la picioarele Crucii si []Parintele Iosif a spus: Oastea Domnului este un voluntariat la picioarele Crucii, jos .

De aceea, de la picioarele Crucii, tu, care spui Cuvantul, de-acolo sa-l spui. Nu te scula sus, nu te scula in picioare. De-acolo, sora mea iubita care canti si inveti pe surorile tale sa cante Stai in genunchi la picioarele Crucii si de acolo le vei invata sa cante o cantare despre Doina Golgotei , din smerenie si ascultare.

De-acolo, fratii mei dragi, de-acolo de jos, de la picioarele Crucii. Sa invatam si de aceasta data.

Noi am fi dorit la nunta acesta sa vorbim numai despre nunta si numai despre mire si despre mireasa. Am venit cu atata bucurie si drag sa sarbatorim aceasta sarbatoare a scumpilor nostri Ionatan si Violeta.

Dar nu-i mare lucru ca noi am fost chemati. Ci lucrul cel mai mare este ca a venit Domnul Iisus jos intre noi si de aceea noi ne purtam mereu cu sfiala si cu respect la nunta aceasta; pentru ca El ne vede pe fiecare.

El ne cunoaste pe fiecare.

El stie gandurile fiecaruia dintre noi. i de aceea nu putem sta la nunta aceasta orisicum si nu putem vorbi orisicum, asa cum se face la alte nunti; si nu putem canta orisicum.

Noi Ii cantam lui Dumnezeu sau Ii spunem lui Dumnezeu, sau Ii plangem lui Dumnezeu. El este aici in mijlocul vostru.

Veniti aici voi, toti cei care nu va inconjoara nici o dragoste! Veniti la Iisus!Cautati-L pe Domnul Iisus, cei care nu aveti un Dumnezeu! Ce veti face atunci cand va veni pustia? Cand va veni cutitul? Cand vor veni fiorii mortii, voi, toti cei care nu-L aveti pe Dumnezeu?Israel a putut sa mearga linistit, pentru ca in fata lor era Iisus. Inaintea lor era Izbavitorul lor, era toata puterea Lui, care era din vesnicie. Ei puteau sa se duca linistiti.

Tu, frate, care stai aici si-L cauti pe Iisus Tu sora, care Il ai pe Dumnezeu, paseste linistita, paseste cu incredere: inaintea ta-i DumnezeuDar spuneti-le tuturor celora care nu au nici o nadejde sa vina, sa-si caute si ei un Prieten, ca El ii asteapta Iisus ii asteapta. Chiar cand nu-i asteapta nimeni, Iisus ii asteapta!Cu ocazia aceasta, am spune si dragilor nostri miri ca dragostea lui Dumnezeu ii inconjoara de la primii pasi, de la leagan pe fiecare si i-a cunoscut de mititei. i noi i-am cunoscut de micuti. Am cunoscut si bratele care i-au crescut i am cunoscut si sanurile care le-au dat viata. Dorim ca aceasta dragoste a lui Dumnezeu sa-i inconjoare pana la capatul calatoriei lor.

Am dori ca aceasta dragoste a lui Dumnezeu nu numai sa ii inconjoare, dar sa si vegheze asupra lor.

Unii tineri, cand ajung la o stare mai inalta, isi uita parintii multi copii. Li-e rusine de parintii lor De tata cel batran De mama cea zbarcitaVoi, fratii mei dragi si miri scumpi, avem toata increderea ca voi nu veti face asa! Ca voi nu veti uita niciodata caminele voastre dragi care v-au dat cea dintai lumina ochilor trupesti si sufletesti. Care v-au dat si paine si pentru corpurile, si pentru sufletele voastre. Avem increderea aceasta ca voi pana la capat va veti aduce aminte de parintii vostri trupesti si sufletesti. i veti fi o pilda vie pe locurile unde veti fi. Veti fi o pilda de credinciosie, de dragoste, de munca, de viata traita, asa ca cei din jurul vostru sa spuna: Aici este ceva! Aici este Mana lui Dumnezeu! Oamenii acestia nu sunt ca ceilalti. Tacerea lor, iertarea lor, bunatatea lor ne vorbesc mai mult decat toate celelalte lucruri .

Scumpii nostri Ionatan si Violeta, daca Dumnezeu a fost asa de bun cu voi si v-a rasarit in niste camine credincioase Dumnezeul vostru si in ziua de astazi a fost atat de bun cu voi!Dumnezeu S-a ingrijit, frate Ionatan, sa ai o sotie asa cum s-a rugat maicuta ta si tatal tau. Acest dar primeste-l din mana lui Iisus. Sa fii pentru ea si tata, si mama. Fii pentru ea mai mult decat un sot, ca ea sa-si gaseasca in tine tot ce lasa: dragostea de mama, dragostea de tata, dragostea de surorile ei. Sa nu-i para niciodata rau, Ionatane, ca si-a...