Din Ziua Bucuriei privim si mai departe,la Ultima-mplinire a Ultimei Soliide care doar o clipasi-un prag ne mai desparte: Venirea Lui cu plata la cei morti si cei vii! Iisus, Tu iarasi vii Tu iarasi vii,Tu iarasi vii,cu noi pe veci sa fii.

Ajuta-ne veghind sa stamsi lupta buna s-o luptam asa sa Te-asteptam!Tu iarasi []Din Ziua Bucuriei privim si mai departe,la Ultima-mplinire a Ultimei Soliide care doar o clipasi-un prag ne mai desparte: Venirea Lui cu plata la cei morti si cei vii!Iisus, Tu iarasi vii Tu iarasi vii,Tu iarasi vii,cu noi pe veci sa fii.

Ajuta-ne veghind sa stamsi lupta buna s-o luptam asa sa Te-asteptam!Tu iarasi viiCumplit va fi-atunci plansul,slavita-a fi cantarea,inspaimantati nebunii,preafericiti cei sfinti,eterna va fi-osanda,eterna-ncununarea,caci Dumnezeu plini-va a Lui fagaduinti!In Ziua Bucuriei alege si tu bine,caci iti alegi ori slava,ori chinul viitor,primeste Jertfa Crucii cat este langa tine,primeste-L azi pe Domnul,cat e Mantuitor!TRAIAN DORZ din Cantari Noi , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014