Cu patru ani in urma am intalnit in Bucuresti o familie cu cinci copii de care m-am folosit foarte mult duhovniceste. Mama copiilor este o femeie credincioasa, cu frica de Dumnezeu, fiind cadru medical, iar sotul este un om cu suflet bun, dar mai putin credincios. Cele doua fete mai mari ale familiei, fiind gemene, []Cu patru ani in urma am intalnit in Bucuresti o familie cu cinci copii de care m-am folosit foarte mult duhovniceste.

Mama copiilor este o femeie credincioasa, cu frica de Dumnezeu, fiind cadru medical, iar sotul este un om cu suflet bun, dar mai putin credincios. Cele doua fete mai mari ale familiei, fiind gemene, sunt casatorite amandoua. Alte doua fete si un baiat, care este cel mai mic copil al familiei, au fost crescuti in frica de Dumnezeu, deoarece mama era foarte apropiata de Biserica.

Fetita cea mai mare a reusit sa atraga la biserica aproape pe toti colegii ei. Imi spunea ca-i pare rau ca termina clasa a opta si nu a reusit sa-i aduca chiar pe toti la biserica. Aceasta fata face acum Seminarul teologic si mi-a spus ca vrea sa intre in monahism. Sora ei mai mica este mai linistita si tot timpul cu zambetul pe buze. Au un duhovnic bun cu care tin legatura permanent.

Imi spunea mama lor ca atunci cand parintele Sofian a trecut la cele vesnice, a...