Prajitura aceasta m-a surprins ... este tare buna ... cat este calda in exterior este crocanta si interiorul pufos si aromat ...cand este rece, compozitia este asemanatoare unui biscuit cu mar ...

Prajitura se prepara repede asa ca incepem prin a incalzi cuptorul la 180 grade. Merele le curatam de coaja, indepartam cotorul, taiem felii apoi cuburi mici. Punem intr-un castron zaharul impreuna cu cele 3 oua si praful de sare si cu ajutorul unui mixer, mixam la viteza maxima pana ce zaharul s-a topit si compozitia este deschisa la culoare. Separat topim untul si lasam sa se raceasca. Apoi il adaugam in castronul cu zahar si oua si mixam in continuare. Amestecam faina impreuna cu praful de copt. Turnam putin cate putin faina in castron amestecand usor.

La final punem merele si amestecam bine. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt sau ungem cu unt si tapetam cu hartie. Turnam compozitia in tava si dam la cuptor pentru 30-40 minute, pana ce prajitura este frumos rumenita la suprafata. Se serveste calda sau rece si dupa plac presarata cu zahar pudra.

Pofta buna !Pentru un plus de gust, puneti in compozitie putina scortisoara .