pentru Saptamana barbatilor care gatescFierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura de oregano, conform instructiunilor de pe ambalaj. Punem pastele la fiert in momentul in care fierba apa.

Pana cand fierb pastele feliem carnatii prajiti, castravetii murati si cascavalul.

Dupa ce au fiert pastele ii strecuram foarte bine de apa. Punem ulei de masline intr-o tigaie, aproximativ 3 linguri. Punem pastele intr-un bol si turnam sosul peste ele.

Punem pastele in tigaie, adaugam carnatii si castravetii feliati. Amestecam totul si deasupra asezam cascavalul maruntit sau razuit.

Aprindem focul si punem un capac peste tigaie.

Lasam tigaia pe foc mediu 3-4 minute apoi inchidem focul si mai lasam pastele 1 minut.

Este un gust traditional si picant extrem de bun, merita incercat. Imbinam bucataria italiana cu cea romaneasca.

Pentru un sos de rosii preparat acasa folositi urmatoarele ingrediente, 1 ceapa 1 capatana usturoi 1 cutie rosii decojite la cutie 1 cana bulion 1 lingurita busuioc 1 lingurita cimbru 1 lingura faina sare, piper ulei de masline Taiem ceapa marunt si o calim in putin in ulei, adaugam rosiile, condimentele si bulionul, sare piper dupa gust. Adaugam faina in ploaie, amestecam imediat in compoziti avand grija sa nu faca gogoloase. Lasam sa fiarba totul la foc mic 5 minute. In final adaugam usturoiul, lasam sa mai fiarba 1 minut.