Detalii Bilute cu lapte de cocos si visine
Pentru ca si deoarece nici nu conteaza, am facut niste bilute tavalite prin nuca....
Mai intai dam la masina biscuitii, piscoturile si cookie crisp, le punem intr-un castron incapator. Intr-o cratita cu fundul dublu punem laptele de cocos ( inainte sa desfacem cutia cu lapte de cocos o agitam bine), adaugam zaharul,cacaoa si crema de ciocolata, omogenizam si punem cratita pe foc, lasam sa se incalzeasca, nu trebuie sa fiarba. Dupa ce s-a incalzit turnam compozitia peste amestecul de biscuiti, piscoturi si cookie, amestecam bine pana obtinem o compozitie consistenta care se poate modela. Luam din compozitie cat sa formam o biluta nici mica nici mare, aplatizam, asezam in mijloc o visina din visinata, apoi formam biluta. Intr-un castron amestecam nuca macinata cu zahar brun apoi tavalim bilutele. Procedam asa pana terminam toata compozitia. Mi-au iesit 118 bilute. Atentie cate mancati, ca visinele sunt imbatate bine......