Checul asta e desertul cel mai rapid pe care il fac de cate ori vrem ceva dulce si repede. De fiecare data parca este alta prajitura deoarece il fac in functie de ce am la indemana. Fiecare e liber sa-si puna imaginatia la incercare!Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua.

Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza).

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare.

Se adauga amestecul de galbenusuri, praful de copt stins, faina si esentele.

Se unge o tava cu unt (margarina sau ulei) si se toarna compozitia. O parte de compozitie se poate amesteca cu cacao. Pana si varianta de tava e optionala: poate fi o tava de chec simpla sau o tava de patrata sau rotunda.

Deasupra se adauga fructe in functie de preferinte (uscate, din compot, congelate sau proaspete), ciocolata, fulgi de migdale pentu un aspect interesant etc., dupa cum spuneam in titlu: Ce vreti voi!Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, pentru aprox 30-35 minute (sau pana cand trece testul scobitorii).

Hope youll enjoy it!Pofta buna!compozitia e numai buna pentru o tava patrata de 30 cm/ 25 cm sau una rotunda cu diametru de 28 cm. e super buna combinatia de fructe de padure congelate cu ciocolata taiata bucatele mici sau cea cu piersici din compot si fulgi de migdale deasupra.