Sunt pur si simplu minunate si de mare efect, se incadreaza perfect la categoria Retete cu dragoste !Chiar sunt preparate cu dragoste pentru ai mei dragi!Pentru prepararea cosuletelor, topim ciocolata fie la bain marie, fie la microunde, apoi cu o pensula ungem interiorul formelor de briose cu un strat de ciocolata.

Le dam la frigider pentru 10 minute, sa se intareasca stratul de ciocolata, apoi le mai ungem cu inca un strat de ciocolata si iar le dam la frigider.

Dupa ce cosuletele sunt bine intarite pe forme, acestea se vor desprinde foarte usor, tragand de marginile formelor in jos.

Pentru creme, preparam mai intai frisca, mixand smantana cu zaharul pudra, apoi adaugam fructele transformate in piure si mixam in continuare pana la omogenizare, iar la final adaugam si mascarponele si un praf de sare pentru intensificarea gustului.

Cremele nu vor fi foarte ferme, vor fi mai spumoase, mai aerate, dar suficient de groase cat sa fie adaugate in cosulete cu un posh cu dui.

Dam cremele la rece pana se mai intaresc, apoi le adaugam alternativ in cosuletele de ciocolata si le decoram cu felii de capsuni si frunze de menta.

Au iesit chiar foarte bune!Cele doua creme, nu foarte dulci si cu arome diferite s-au asortat perfect cu ciocolata amaruie.

Sa va fie de folos!