Cand imi vizitez soacra, aceasta are diverse curiozitati culinare. Cum o fi una, cum o fi cealalta? De aceasta data m-a intrebat cum sunt scoicile. Cu prima ocazie i-am preparat scoici sa-i potolesc interesul. Bineinteles ca i-a placut. Doar au fost preparate de mine :DCuratati si spalati usturoiul verde. Feliati-l rondele. Curatati si spalati rosiile, ceapa verde si verdeata. Se caleste usturoiul usor cu atentie sa nu se arda. Adaugati mazarea si morcovul, rosiile cherry. Sarati. Se pun scoicile decongelate si se toarna vinul deasupra. Se da un clocot la foc mic. Scoicile sunt delicate si se sfarma repede. Condimentati cu piper negru macinat si cu pudra de ghimbir. Gustati si sarati daca mai este nevoie. Separat sotati usor ceapa verde si adaugati graul, mazarea si fasolea verde. Adaugati apa cat sa acopere graul. Sarati. Fierbeti 10 minute respectand indicatiile de pe cutie. Serviti scoicile cu mazare deasupra garniturii de grau. La servire adaugati patrunjel verde tocat si frunzulite de busuioc. Pofta buna !!!Scoicile nu se prepara prea mult termic. Sunt delicate si se sfarma repede. Noi am servit la acest preparat cate un pahar de prosecco demi-sec.