Medalion de porc este un delicios fel principal. Pentru aceasta reteta cu carne de porc aveti nevoie de 400 g pulpa porc.

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda. Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii. Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare. Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min. Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.

Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna! Cutitul bucatarului, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi util la pregatirea acestei retete!