Se tapeteaza o tava de 25*30 cu hirtie de pergament.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se topeste ciocolata la ben -marin si se lasa deoparte.

Se bate spuma margarina moale cu zahar,zahar vanilat si scortisoara si coaja de lamaie,se adauga ciocolata si se continua frecatul continutului,se adauga galbenusele unul cite unul.

Aparte se bat albusele spuma cu zahar dupa care se impreuneaza amestecurile si se adauga faina in miscari usoare.

Se varsa in tava se aranjeaza sa fie egala peste tot si se coace 25 de minute sau pina cind bitul este uscat.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca dupa care se taie in lungume in doua fasii si daca blatul vi se pare prea gros se poate taia in doua asa ca vor deveni 4 foi.cremaSe rade ciocolata in bucatele mici.

Se bate untul cu zahar pudra dupa care adaugam ouale si ciocolata rasa si deasemeni romul.

Se bate pina cind crema este spumoasa si nu se simte zaharul daca vreti sa fie mai inchisa adaugati 2 lingurite de cacao.

Pe un platou se pune o foaie de blat se unge cu crema si se adauga celalalt blat si tot asa pina la ultimul se unge cu crema si prin prejur si se poate orna cu nuca macinata si cirese confiate. Se lasa citeva ore la frigider si se poate servi . este splendida si usoara.