Inc o retet de budinc, de data asta super rapid .

Dac aveti timp faceti budinc de casa, eu obisnuiesc s fac Creme de Pateleiro pt. c nu este foarte dulce (reteta o g siti la retetele mele la nr. 14, Tart de cirese).

Dar de data aceasta am folosit din comert...1)Prepar budinca (am avut budinc de caramel) cu laptele si zah rul, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Las la r cit.

Trece biscuiti prin cafea.

Intr-o form oval, pune straturi de budinc si biscuiti.

Se d la rece.2)Cand budinca sa int rit bine, se scoate de la rece.

Pune ap cald intr-un vas si pune forma cu budinc avand grij s nu intre lichid in ea.3)R stoarn budinca in farfuria de servit.4)Pt. decor:Bate smantana tare, adaug zah rul si bate bine.

Toarn peste budinc sau serveste separat.

Poft bun !