Ouale se separa de albus, albusul se pune deoparte. Se framanta toate ingredientele (aici vom pune doar gabenusurile) pana se obtine un aluat fraged, nelipicios. Impachetam aluatul in folie alimentara si il punem in frigider pentru 1-2 ore. Poate sta si de pe o zi pe alta daca vreti. Eu am impartit aluatul in doua si in jumatate am pus cacao si am framantat bine.

Se intinde aluatul in asa fel incat sa fie de aproximativ 5 mm grosime, dupa care se taie cu formele alese in perechi. Perechea fiecaruia se va gauri pe mijloc. Se aseaza in tava unsa cu margarina, se unge cu albusul de oua batut pe jumatate si se presara cu nuca. Se pune la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Daca nu aveti forme de prajitura se pot taia rotunde cu ajutorul unui pahar. Cand sunt gata se aleg pe perechi si se ung cu un strat nu foarte gros de dulceata dupa care se unesc in asa fel incat cele gaurite sa fie deasupra.