Curatam 3 banane si le mixam pentru a face un piure fin (putem sa le pasam si cu furculita ).

Intr-un castron frecam untul cu zaharul pudra,pana se incorporeaza si formeaza o crema.

Peste acest amestec punem piureul de banane,ouale,zaharul pudra,praful de sare si crema Mascarpone.

Le mixam cam 5 minute apoi punem cele 2 cani cu faina in care am pus si praful de copt.

Mai mixam 5 minute si obtinem o compozitie cremoasa si fina. Ungem o tava rotunda cu unt si punem jumatate din compozitie.

Cele 2 banane ramase le curatam de coaja, le dam prin cafeaua solubila sau cacao si le asezam peste compozitia din tava.

Punem si restul de compozitie,imbracam bine bananele cu ea si dam la cuptor la 180 de grade circa 45 de minute cu umluft sau 200 grade la cuptor normal.

Dupa ce am scos pr jitura din cuptor o scoatem din tava,fundul pr jiturii ramane in sus si o imbracam in ciocolata. Este o pr jitura foarte dulce si aromata . Pofta buna.