- Pulpele se spala si se pun la fiert intr-un vas separat cu apa si putina sare (se poate pune delikat sau vegeta).- Ceapa si morcovul se curata si se spala. - Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica.- Dupa ce s-au fiert pulpele, se scot din apa si, optional, se indeparteaza pielita. Eu o scot pentru ca nu prea e sanatoasa si...oricum nu imi place.- In cratita in care vom face pilaful se pune putin ulei la incalzit si se caleste ceapa pana se inmoaie putin, apoi se adauga si morcovul ras.- Avand in vedere ca sunt necesare 4 cani cu apa pentru o cana - o cana si 1/2 de orez, vedem cata apa ne-a ramas in vasul in care s-au fiert pulpele.- In cazul meu, am avut 2 cani cu apa de la pulpe si am completat cu alte 2 cani cu apa, pe care le-am adaugat la ceapa si morcov.- In aceasta supa se adauga orezul si se lasa la fiert la foc mic, ca sa nu se lipeasca.- Dupa cateva minute, cand s-a umflat putin orezul, se pun in cratita si pulpele si ciupercile din conserva, scurse in prealabil.- Nu este un timp exact de fierbere, dar se lasa pe foc mic pana cand scade apa. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca.- Se condimenteaza dupa gust. Eu am pus si putin curry, care i-a dat o aroma deosebita.