Cand nu am piscoturi pentru Tiramisu reteta originala, prepar aceste briose.

Intr-un bol batem bine ouale cu zaharul si praful de sare .

Apoi adaugam untul topit si racit.

Amestecam bine si adaugam cafeaua si amaretto.

Amestecam iarasi,dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.

Va rezulta o compozitie,groasa,ca la chec.

Pregatim 10 forme,imbracate cu hartiute speciale de briose .

Le umplem pe jumatate si punem la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,cam 20-25 de min.

Pana se coc briosele,vom pregati glazura.

Branza mascarpone o vom amesteca cu zaharul,pana va deveni o pasta omogena pe care o vom colora in galben.

Vom face un decor de floarea soarelui.

Punem crema intr-un pos,cu varful,cu care facem de obicei frunze.

Luam o briosa.

Pe mijlocul ei,vom pune o jumatate de lingurita de crema.

De jur imprejur,cu posul vom face frunzulite.

In mijloc vom pune boabe de cafea.

Iar la final, vor arata,ca niste florea soarelui.