Am incercat aceasta reteta a lui Jamie Oliver si a iesit minunataEu am amestecat toate ingredientele intr-un robot cu cuva mare, cu cutit special pentru coca. Dupa ce s-au amestecat, am scos coca din robot si am framantat-o cu mana pentru 5 minute. Am pus coca, modelata sub forma de bila, intr-un castron mare si l-am acoperit cu folie alimentara. Am lasat 1 ora (pana ce coca si-a dublat volumul).

Incalzeste cuptorul la 225C.

Am scos coca din vas si, pe o suprafata data cu faina, am batut-o bine, ca sa iasa tot aerul din ea. Am framantat 1 minut, apoi am impartit coca in 7 parti (6 mai mici si 1 mai mare).

Din cele 6 parti am facut bile si le-am pus in forma rotunda de tort- 1 in mijloc si celelalte de jur-imprejur.

Bucata mai mare am modelat-o ca un carnat plat si am pus-o intr-o forma de chec. Ambele forme au fost tapetate cu faina inainte de a pune coca in ele.

Am lasat sa creasca inca o ora (sau paine isi dubleaza volumul). Am presarat putin susan si am pus cu grija painile in cuptor, la 225C pentru 25 minute. Scoate din cuptor si lasa-le sa se raceasca.