Limba se pune la fiert in apa cu sare la care adaugam 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, piper boabe, 2 foi dafin, 4 catei usturoi si 1 ceapa . Se fierbe pana se moaie limba. In kukta (oala cu presiune in 35 minute de limba este fiarta). Se curata, si taiem limba in doua avand grija sa nu il despicam de tot. Scobim cele 2 parti de limba. Carnea scoasa se taie marunt. Ceapa ramasa se taie marunt si se caleste pe lingura de rama . Se pune la limba tocata, se adauga miezul de paine muiat in lapte si stors(se pune in cantitate egala cu limba tocata), oul crud, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si cu aceasta umplutura se umple limba. Ungem folie de aluminiu cu putin rama si infasuram limba in el . Punem limba astfel impachetata intr-un vas sau tava si turnam cca 150 ml apa sub ele si dam totul la cuptorul preincalazit ptr. cca. 30 minute. Eu am pregatit un sos cu maioneza, smantana si hrean razuit.

Limba se pune la fiert in apa cu sare la care adaugam 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, piper boabe, 2 foi dafin, 4 catei usturoi si 1 ceapa . Se fierbe pana se moaie limba. In kukta (oala cu presiune in 35 minute de limba este fiarta). Se curata, si taiem limba in doua avand grija sa nu il despicam de tot. Scobim cele 2 parti de limba. Carnea scoasa se taie marunt. Ceapa ramasa se taie marunt si se caleste pe lingura de rama . Se pune la limba tocata, se adauga miezul de paine muiat in lapte si stors(se pune in cantitate egala cu limba tocata), oul crud, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si cu aceasta umplutura se umple limba. Ungem folie de aluminiu cu putin rama si infasuram limba in el . Punem limba astfel impachetata intr-un vas sau tava si turnam cca 150 ml apa sub ele si dam totul la cuptorul preincalazit ptr. cca. 30 minute. Eu am pregatit un sos cu maioneza, smantana si hrean razuit.