nu am cuvinte s-a topit rapidSe curata pestele. Apoi se scoate carnea cu mare grija pentru a nu rupe pieleaCarnea se fierbe in apa cu putina sare (se curata mai bine de oase), apoi se toaca bine,dupa care se amesteca cu ceapa si usturoiul tocat si calit putin.

Se condimenteaza, se pun ouale, se amesteca bine apoi se umplu pestii si se coase burta acestoraSe aseaza pestii intr-o tava unsa cu unt sau ulei si apoi se pune sosul de rosii,care in prealabil l-am facut astfel: Se pune putin ulei de masline intr-o cratita mica, apoi se pun bucatele de ardei rosu tocat marunt, se lasa 2-3 minute sa se caleasca, dupa care se pune pasta de tomate(eu am pus una mai speciala) si se amesteca bine. Adaugam 2 linguri de sos de soia si 1 canita de apa, se pune peste peste in tava dupa care se da la cuptor pentru 1 ora si mai bine .

Se presara patrunjel verde se serveste cu garnitura si mujdei................o bunatate