Este prajitura cea mai solicitata de colegele de serviciu. ( si cel mai usor de facut, pentru mine ) ;)BLATUL:Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga in ordine, mixand cate putin dupa fiecare ingredient adaugat, zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt si cacaoa, nuca pisata si putina esenta . Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia si se baga in cuptorul incins cca. 15-20 min. ( pana se desprinde putin de pe margini si observam ca s-a copt ) Cand e gata scoatem blatul rapid din tava ( cu hartie cu tot), il punem pe o suprafata plata ( eventual pe dosul altei tavi ) si-l desprindem de hartia de copt rulandu-l. Cu hartia de copt il acoperim putin si-l lasam 5 minute sa se mai raceasca. Din cand in cand incercam sa desfacem blatul si-l rulam la loc, lasandu-l sa se raceasca. CREMA :Preparam crema la rece cu lapte si zahar ( cum scrie pe plic ). Jumatate de plic de gelatina il dizolvam 2 linguri de apa, incalzim gelatin pe foc pana se face o spuma si-o turnam peste crema, mixand 2 minute. Apoi adaugam nuca de cocos in crema si amestecam bine.

Cand blatul e aproape rece il desfacem cu grija , il ungem cu un strat consistent de crema si formam rulada.

Rulada o glazuram cu ciocolata topita si o pudram cu nuca de cocos. Lasam la rece cateva ore apoi o portionam felii.

Pofta buna!Blatul se ruleaza obligatoriu imediat cum e scos din cuptor, altfel se va rupe !