untul usor topit se mixeaza spuma impreuna cu 150gr zaharse adauga faina amestecata cu praful de copt,2galbenusuri+un ou intreg si sarease framanta aluatul cu mana si se intinde uniform intr-o tava,cu mana umezita in apa (tava n-am tapetat-o cu nimic)peste aluat se intinde un strat de gem,bucatile intregi de nuca apoi crema preparata astfel:nuca,se amesteca cu 6galbenusuri si apoi se incorporeaza usor albusul de la 8oua(doua raman de la blat)-batut spuma cu 250 gr zahar pudrase introduce tava in cuptorul preincalzit pt 25-30mindaca nu e rumenita frumos,mutati tava pe treapta superioara a cuptorului pentru inca 5-10mine delicioasa!e aproape terminata desi am facut-o dupa amiaza:))sursamultumesc Dana!>:deu n-am avut decat 7oua in frigideram pus 3la blat(excluzand cele doua albusuri)si 4oua intregi plus albusurile ramase,la crema