Mai intai incingem cuptorul la 200gC.

Separam ouale.

Albusul se bate bine cu zaharul si un praf de sare ca si la bezea.

Se adauga galbenusurile pe rand,zaharul vanilat iar la final adaugam faina amestecata cu amidonul.

Se aseaza compozitia pe o tava tapetata cu hartie pergament,se niveleaza si se da cuptor 12-15 minute.

Ciocolata se topeste in frisca fierbine, amestecand mereu pana se dizolva toata ciocolata.

Se lasa sa se racoreasca.

Separat se freaca spuma untul cu cele 4 linguri de zahar.

Daca untul are prea multa apa puteti adauga 1 lingura de praf de frisca.

Apoi adaugam lingura cu lingura ciocolata topita si la final lichiorul.

Lasam la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Blatul se taie pe lung in 3 fasii.

O fasie se aseaza pe un platou si se unge cu 1/3 din crema,se acopera cu al doile blat si se continua pana terminam ingredientele.

Se orneaza cu frisca sau ciocolata rasa.

Se lasa prajitura la frigider cel putin 2 ore.

Se serveste cu frisca alaturi.