Amestecati toate ingredientele uscateSe toarna laptele putin incalzit si margarina topita si se framanta pana se desprinde usor aluatul de pe peretii ligheanuluiSe lasa la dospit intr-un loc caldut, ferit de curent, acoperit cu un prosop curat de bucatarieDupa ce aluatul si-a triplat marimea se ia aluat, se pune pe un fund de lemn, presarat cu faina si se intinde foaie nu foarte subtire cu facaletulDin ea se decupeaza cu paharul forme rotunde ce se aseaza pe o tava Se mai lasa la dospit inca vreo 15 minute, apoi in uleiul incins se prajesc gogosileSe scot pe servet pentru a se absoarbe excesul de ulei si se presara cu zaharSe pot face si placintele cu diverse umpluturi de gem sau dulceata. Eu am facut placintele cu dulceata de zmeuraAm decupat un cerc mai maricel, pe jumatate din el am pus dulceata, cealalta jumatate am adus-o peste ea, marginile le-am unit cu o furculita si le-am prajitMerg de minune cu un pahar de lapte batut !