Reteta de preparare a papanasilorNu pot sa spun decat ca sunt buni buni buuuuuuuuni,Uitasem de papanasii astia fierti,mult mai buni decat cei prajiti.

Ca sa nu zic ca-i si o reteta foarte rapida,ne-am satisfacut pofta de ceva bun repejor si ....inapoi la treaba.

Reteta de preparare a papanasilorBranza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia si coaja de lamaie.

Apoi se adauga faina si grisul si putina sare.

Din aceasta compozitie se fac niste bilute,nu foarte mari pentru ca ele isi vor mai mari volumul dupa ce fierb.

Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare.

Se pun pe rand bilutele de branza in apa .

Le lasam sa fiarba pana cand se ridica la suprafata apei.

Le scoatem si le lasam sa se scurga pe un prosop absorbant.

Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim putin pesmet cu zahar.

Dupa ce papanasii s-au scurs ii tavalim prin pesmet.

Se servesc calzi cu smantana si dulceata.

Se mai poate adauga si zahar.

Pofta buna!!!