For my sweet, sweet, Ioana!Reteta e mai veche asa ca nu am avut fructe proaspete care sunt mult mai gustoase, cu siguranta. Asta nu ne-a impiedicat insa sa o savuram.

Am inceput cu prepararea mousse-ului. Fructele si zaharul le-am pus intr-o cratita la foc moale si le-am lasat pana au inceput sa fiarba. Gelatina inmuiata in cateva linguri de apa am scurs-o si am adaugat-o la fructe amestecand bine. Am lasat la racit dupa care am adaugat frisca si am omogenizat amestecul.

Am decupat blatul cu o forma de inox inimioara, in care am si montat tortul. Am insiropat intai blatul, apoi am adaugat un strat de mousse peste el, inca un blat insiropat deasupra si inca un strat de mousse. La final am pus tortul la racit cam doua ore, pana s-a intarit mousse-ul, dupa care l-am scos din forma.

A iesit foarte dragut, delicios si racoros in acelasi timp.