Dizolvam drojdia in 100 ml lapte cald impreuna cu 1 lingura de zahar, presaram o mana de faina si lasam la dospit 10 minuteFaina o cernem intr-un lighenas, facem o groapa in mijloc si punem drojdia, adaugam si restul ingredientelor: oul, sarea, smantana, zaharul ramas.

Framantam un aluat pe care il lasam sa creasca circa o ora.

Intindem aluatul pe masa presarata cu faina, taiem dreptunghiuri de aproximativ 10/10 cm.

Presaram pe fiecare bucata cacao si zahar, o rulam sul, impaturim fiecare bucatica in doua, crestam pe jumatate si desfacem sulul astfel incat sa obtinem o inimioara...cred ca imaginile sunt mai expliciteLasam 10 minute sa se odihneasca si sa creasca frumos, le ungem cu ou batut si le coacem in cuptorul incalzit in prealabil la 180grade.imediat ce scoatem tava din cuptor o acoperim cu un servet de bucatarie umezit cu apa rece si o lasam asa pana se raceste; astfel inimioarele vor ramane foarte moi.