Pentru foi procedam astfel: punem ouale intr-un vas si le batem bine de totl adaugam uleiul, apa zaharul, praful de copt stins in otet, zaharul vanilat, esenta si batem in continuare cu telul pana se topeste zaharul. Adaugam treptat faina cernuta ( daca vi se pare moale aluatul mai puneti faina) si framantam bine bine si impartim alautul in 4 parti egale.

Pentru umplutura: amestecam ouale cu branza dulce, telemeaua data prin razatoare, coaja de lamaie, stafidele care le-am lasat la inmuiat in apa calduta pentru 15 minute si zaharul.

Intindem prima foaie si o asezam in tava, nu inainte de a unge-o cu margarina si a o tapeta cu faina. Punem umplutura, apoi foaie numarul 2, umplutura, foaia numarul 3, umplutura si ultima foaie.

Lasam la cuptor pentru 25- 30 de minute (cam atat a durat la mine pana s-a inchegat cat de cat ) dupa care o scoatem si punem peste amestecul dDupa ce s-a racit o feliem.