Ideea am preluat-o de la Diana_k de pe Diana@cakes,dar am modificat-o putin.

Nu a iesit asa aspectuos ca si al ei,dar a fost foarte bun la gust.

Duminica frumoasa!!!!Am pregatit mai intai rulada.

Am separat albusurile de galbenusuri.

Am batut albusurile cu un praf de sare.

Cand spuma a devenit foarte ferma,am adaugat zaharul pe rand si am mai mixat pana s-a topit zaharul.

Dupa aceasta etapa,am lucrat doar cu paleta.

Am pus uleiul si am amestecat usor.

La fel si cu galbenusurile si vanilia.

Am pus si faina,amestecand cu miscari circulare.

Am pus compozitia intr o tava de 22x35 cm si am pus la cuptor pentru 15 minute.

Am rasturnat blatul pe o alta hartie de copt,am desprins hartia pe care s-a copt si am rulat blatul impreuna cu hartia.

Am lasat sa se raceasca,dupa care am desfacut,am uns cu gem de macese si am rulat la loc.

Poate ar fi trebuit sa folosesc o tava mai mare deoarece blatul a iesit cam gros.

Am pregatit apoi blatul cu cacao.

Am procedat la fel ca si la blatul pentru rulada,doar ca am adaugat si cacaoa.

Am copt intr-o tava de 30x35 cm, cam 20 -25 de minute.

Verificam cu scobitoarea cand este copt.

Pentru crema,am pus la hidratat gelatina cu putina apa rece.

Frisca am mixat-o si am pus-o la frigider.

Branza am mixat-o cu zaharul,vanilia si coaja de lamaie.

Am incalzit putin iaurtul.

Gelatina am incalzit-o la microunde,apoi am amestecat-o cu iaurtul caldut.

Dupa ce s-a racit putin iaurtul l-am pus peste crema de branza.

La final am adaugat si frisca.

Pentru asamblare am folosit o tava de chec in care am pus o folie.

Blatul cu cacao l-am taiat in patru fasii,una pentru fundul tavii,doua pentru peretii laterali si una mai lata pentru capacul de deasupra.

Dupa ce am pus blatul pe fundul tavii si pe laterale,am pus o parte din crema in tava.

Deasupra am pus rulada,apoi iar crema.

Am acoperit cu ultima bucata de blat.

Mi-a ramas putina crema si pentru exterior.

Am acoperit cu folia si am pus la frigider sa se intareasca crema.

Am rasturnat apoi pe un platou si am ornat partile laterale cu crema.

Deasupra am pus glazura obtinuta dupa ce am topit ciocolata cu frisca si mierea pe baie de aburi.

Am ornat cu fulgi de ciocolata.