Se spala, curata si toaca legumele, dupa preferinta.

Incingem ceva ulei intr-o oala,apoi adugam ceapa tocata.

Cand aceasta este putin aurie, punem vanSe spala, curata si toaca legumele, dupa preferinta.

Incingem ceva ulei intr-o oala,apoi adugam ceapa tocata.

Cand aceasta este putin aurie, punem vanata si ciupercile tocate deasupra si invartim(foc rapid) pana se evapora zeama lasata .

Dupa care adaugam rosiile taiate bucati si verdeata. Saram si piperam dupa gust.

Lasam aproximativ inca 5 minute la foc rapid, invartind din cand in cand. Spre sfarsit adaugam usturoiul(eu l-am razuit) tocat fin, urmat de smintana. Dupa un minutel luam oala de pe foc. Eventual mai daugati ceva condimente-verdeata,chili sau ce doriti.

Puneti macaroanele la fiert in apa cu sare. Le fierbeti al dente !Intre timp incingeti cuptorul la 250g C.

Cand macaroanele sunt fierte, le puneti peste legumele cu sos, amestecati.

Se presara cascavalul deasupra, dati la cuptor.

Am servit cu carnaciori prajiti bine.

Pofta buna!Reteta Budinca de legume cu macaroane si cascaval a fost propusa de MAYA pe forum reteteAlte retete de budinca gasiti aici:Budinca de paste cu branza si sunca, Budinca cu spanac si sunca,Budinca de ciuperci cu smintina