Blaturile- Se fac 2 blaturi . Unul contine: 3 albusuri se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga 3 lg zahar, iar in cele din urma se adauga 3 lg faina si praful de copt in ploaie.

Se tine 20 minute la cuptor fiecare blat. Intre cele doua blaturi de pune crema de vanilie si visine.

Crema- Se pune la fiert laptele. Se amesteca 2 oua cu amidonul, 3 lg faina, zahar vanilinat si esenta vanilie. Cand laptele fierbe, se adauga amestecul de oua si se amesteca pana se ingroasa(10-15 minute).

Ornat: frisca se bate cu telul si se orneaza tortul .

Ciocolata se topeste in putin lapte, Se orneaza doua sticks-uri in ciocolata si se pun in blat.

Trotul se orneaza cu mandarine, visine, stics-uri, bomboane Toffiffee si o gura din ciocolata.

Se pune ciocolata alba rasa pe margine.