Buna! Am revenit pe site dupa mult timp, cu prima mea reteta video. Tind sa evoluez in ceea ce priveste montaj/sunet, si sunt foarte entuziasmata de acest nou proiect al meu.

Va las cu mac and cheesul pana data viitoare :D!Punem la fiert apa pentru paste, in care adaugam o lingura de sare. Cand incep a clocoti, adaugam pastele si fierbem conform timpului inscriptionat pe pachet.

In alta oala topim untul si adaugam faina, omogenizand pentru a obtine o pasta. Lasam 3 -4 minute pe foc, in timp ce amestecam, pentru a se coace amidonul din faina. Adaugam laptele, cana cu cana in timp ce amestecam incontinuu. Rezultatul trebuie sa fie o crema, asemenea celei pentru eclere sau alte prajituri :) Adaugam sarea si condimentele, eu am foosit cimbru si piper negru. Dupa aceea, inchidem focul si punem cascavalul in timp ce amestecam. Facem acest lucru pana se topeste.

Intr-o tava unsa cu ulei, punem pastele fierte si deasupra sosul. Amestecam, radem cascaval deasupra, punem ulei si presaram cu pesmet. Dam la cuptor pentru 30 -40 de minute sau pana cand devine auriu deasupra.

Pofta buna!