Ce buna este ciocolata asta umpluta cu crema densa de cocos,o minunatie ! De cate ori nu am cumparat-o si intotdeauna era prea putina .:) Acum o fac eu,se prepara usor si gustul...gustul...este divin !:)Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat), 4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina. Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul. Dam la o parte de pe foc si adaugam 200 g nuca de cocos. Amestecam energic si intindem compozitia intr-o forma de 20 cm tapetata cu hartie de copt.

Presam compozitia bine cu o lingura si dam la frigider pana a doua zi cand poate fi portionata .

Topim pe baie de aburi sau la microunde 300 g ciocolata preferata si trecem fiecare patratel prin ciocolata topita; le asezam pe un gratar sau pe hartie de copt. Dam ciocolata cu cocos la rece.

Sunt extraordinar de gustoase, nu voi mai cumpara niciodata !