Chiftele: peste carnea tocata punem ceapa data pe razatoare,usturoiul pisat, pesmetul, oul, verdeata, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Cu mainile umede formam chiftele pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incalzit, pentru cca 25-30 de minute, pana se rumenesc frumos.

Sos vanatoresc: taiem legumele si le punem pentru 10 minute la calit in ulei. Turnam supa, condimentam cu sare si piper, acoperim cu capac si lasam la fiert pana legumele sunt moi. Se lasa la racorit, dupa care se paseaza legumele cu blenderul, pana se obtine un sos fin. Punem sosul obtinut la fiert adaugand vinul, bulionul, mustarul si frunza de dafin. Dupa ce acesta da in clocot, punem chiftelele si mai lasam 10 minute sa fiarba.

Spaghetele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert,se scurg si se stropesc cu ulei. Eu le-am asezat pe platou in forma de cuib, si in mijloc am pus chiftelele cu sosul .

Deasupra presaram verdeata (patrunjel si marar).

Chiftelele se pot praji, insa sunt la fel de gustoase si la cuptorSe pot folosi orice fel de paste.