Un taximetrist din municipiul Botosani a fost agresat duminica de un barbat, dupa ce i-a transmis acestuia ca se afla in imposibilitatea de a-i transporta o geanta voluminoasa, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean, Dan Izotov.

Potrivit sursei citate, dupa ce a agresat taximetristul, clientul nemultumit s-a urcat pe cupola masinii si a distrus si oglinda acesteia.

In urma unei discutii in contradictoriu cu un taximetrist, generata de imposibilitatea de a introduce o geanta voluminoasa in portbagajul taxiului, barbatul l-a agresat pe conducatorul auto, s-a suit pe cupola si a rupt oglinda din partea dreapta, dupa care a plecat. Taximetristul l-a urmarit pana in apropierea unui hipermarket din zona Garii Botosani, unde l-a oprit cu ajutorul unor colegi de serviciu. Un echipaj de jandarmi a observat conflictul si a intervenit, dupa care i-a condus pe protagonistii scandalului la sediul inspectoratului in vederea lamuririi situatiei si intocmirii actelor procedurale, a afirmat Izotov.

Barbatul de 32 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si lovire si alte violente. Dosarul va fi inaintat catre Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupascu, editor: Catalina Matei, editor online: Anda Badea)