Productia artistica Disney in concert - Magical music from the movies, pusa in scena intr-o noua abordare, va fi prezentata vineri si sambata la Circul Metropolitan din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat de presa, spectatorii vor avea posibilitatea sa asculte coloanele sonore ale unor filme emblematice pentru generatii intregi - Lion King, Mary Poppins, Aladdin, Frozen, Cartea Junglei, Frumoasa si Bestia, Cocosatul de la Notre Dame, Piratii din Caraibe sau Mica Sirena - transpuse intr-o regie aparte, care include efecte speciale, zboruri, lumini performante si proiectii inedite.

Disney in Concert - Magical Music From The Movies va aduce minunata sonoritate a copilariei interpretata de una dintre cele mai de succes orchestre ale Capitalei, Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Alexandru Ilie si intregita cu imagini din filmele consacrate. Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, insotite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante si un ecran de proiectie de 360 de grade, se arata in comunicat.

Copiii din corurile Programului National Cantus Mundi se vor alatura productiei cu una dintre cele mai emotionante piese din universul muzical Disney: Circle of Life din clasicul Lion King.

Regia productiei este semnata de Emil Pantelimon, iar coregrafia de Andreea Soare.

Varsta minima recomandata pentru spectacol este de 3 ani, precizeaza organizatorii.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua bilete.ro si au preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei. AGERPRES/(AS - autor: Petronius Craiu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu) Sursa foto: World Arts Production/facebook.com