Cei ce au semanat plangand, aceia vor secera cu bucurie. Fratii mei dragi, pentru cei care au fost ascultatori, Ii multumim lui Dumnezeu, pentru ca ei au fost ascultatori. Dorim pentru toti tinerii care au privit si au fost partasi la aceasta sarbatoare a nuntii lor sa ia o pilda, sa ia un exemplu ca []Cei ce au semanat plangand, aceia vor secera cu bucurie.

Fratii mei dragi, pentru cei care au fost ascultatori, Ii multumim lui Dumnezeu, pentru ca ei au fost ascultatori. Dorim pentru toti tinerii care au privit si au fost partasi la aceasta sarbatoare a nuntii lor sa ia o pilda, sa ia un exemplu ca se poate trai cu Hristos. i e asa de dulce viata cu Iisus atunci cand te apleci pe bratul Lui! Nu se poate spune in cuvinte ceea ce simte inima tanara slujidu-I lui Hristos, mergand cu Hristos, mergand cu fratii, mergand pe calea Lui.

Multumim lui Dumnezeu pentru voi, toti acesti tineri dragi care ati stiut si voi sa fiti ascultatori. Care ati invatat si voi sa nu zdrobiti inima parintilor vostri care v-au crescut, care v-au vrut binele, care v-au sfatuit si care va mai sfatuiesc inca cu lacrimi.

Ne aducem aminte de cuvintele Sfantului Apostol Pavel, pe care le-am amintit aici. In Milet, in Efes, cat a stat el, trei ani, zi si noapte, n-a incetat Fratii nostri, surorile noastre iubite, cat ati stat voi intre ai vostri? Trei ani, trei luni, trei zile sau trei ceasuri? Fa si tu asa, nu inceta. Nu inceta pana cand te tine Dumnezeu intre ai tai. Sfatuieste-i i noi am primit multe sfaturi si se dau multe invataturi, dar oare de ce nu rodesc?Spunea poetul cu lacrimi:Pana...