Peste tot, cultul Maicii Domnului isi are temeiul lui in Biblie. Gresesc sectarii care resping cultul Maicii Domnului, spunand ca nu-si are temeiul in Sfanta Scriptura. Dar gresesc, de alta parte, si cei care umbla sa apere acest cult cu fel de fel de istorisiri si ocoseli omenesti care nu-si pot avea temeiul lor []Peste tot, cultul Maicii Domnului isi are temeiul lui in Biblie. Gresesc sectarii care resping cultul Maicii Domnului, spunand ca nu-si are temeiul in Sfanta Scriptura.

Dar gresesc, de alta parte, si cei care umbla sa apere acest cult cu fel de fel de istorisiri si ocoseli omenesti care nu-si pot avea temeiul lor sprijinit de Biblie.

Cultul Maicii Domnului este aratat lamurit in Sfanta Scriptura in multe locuri, atat in Vechiul, cat si in Noul Testament, si se poate oricand apara si sustine prin Cuvantul cel Sfant al lui Dumnezeu. Insasi Preacurata arata acest cult prin cuvintele ei din Evanghelia de la Luca 1, 48, cand spune: Iata ca de acum ma vor ferici toate neamurileCe pacat neiertat vor avea acei nesocotiti (sectari) care n-au decat cuvinte de hula pentru cel mai curat si mai desavarsit vas din lume, pe care cerul l-a ales si l-a folosit in lucrarea cea mare a mantuirii...