Radio Oastea Domnului, 18 ani de existent (27 martie 2006 27 martie 2024) Slavit sa fie Domnul! Cu ocazia acestei noi aniversari, am dori sa ne implicam mai mult. Urmarim ca Radio Oastea Domnului sa calce pe urmele site-ului oasteadomnului.ro si Oastea Domnului TV: curajos si sincer. Avem idei multe ganduri multe dar pentru []Radio Oastea Domnului, 18 ani de existent (27 martie 2006 27 martie 2024)Slavit sa fie Domnul!Cu ocazia acestei noi aniversari, am dori sa ne implicam mai mult. Urmarim ca Radio Oastea Domnului sa calce pe urmele site-ului oasteadomnului.ro si Oastea Domnului TV: curajos si sincer. Avem idei multe ganduri multe dar pentru ca toate acestea avem nevoie de implicarea fratiilor voastre.

Cautam tineri dornici de implicare pentru Radio Oastea Domnului Alaturi de cantarile noastre nemuritoare, am dori ca radioul Oastei sa fie si un mediu de comunicare, prin implicarea celor tineri, a inregistrarii anunturilor si a altor actiuni tehnice.

Asadar, daca doresti sa sustii acest demers misionar al Lucrarii te rugam sa ne anunti si sa te implici cu multa responsabilitate.

Daca esti interesat de acest proiect de voluntariat, nefiind remunerat, trimite-ne un email la oasteadomtv@gmail.com sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la +40 735 823 003.

Nu exista limitari de varsta sau de locatie. Indiferent unde ai fi pe acest pamant, am fi bucurosi sa colaboram, internetul ajutandu-ne sa depasim aceste distante.

Acest radio este ascultat acum prin internet de fratii ostasi din intreaga lume:.

Radio Oastea Domnului.