Adunarea de Tineret pe ara a Oastei Domnului va avea loc, anul acesta, in ziua de sambata, 11 mai, la Savinesti, jud. Neamt, incepand cu ora 10:00, cand se va oficia Sf. Liturghie, la Biserica Sf. Dimitrie, situata pe str. Gradinarilor, nr 98. Dupa Sf. Liturghie, intre orele 12:00 12:30, se va face deplasarea, in []Adunarea de Tineret pe ara a Oastei Domnului va avea loc, anul acesta, in ziua de sambata, 11 mai, la Savinesti, jud. Neamt, incepand cu ora 10:00, cand se va oficia Sf. Liturghie, la Biserica Sf. Dimitrie, situata pe str. Gradinarilor, nr 98.

Dupa Sf. Liturghie, intre orele 12:00 12:30, se va face deplasarea, in mars, pana la TES FOTBAL, ARENA Savinesti (terenul de fotbal acoperit Balon ), care se afla pe str. Tineretului, nr. 27 aici fiind locatia propriu-zisa unde se va continua programul adunarii.

Intre orele 12:30 13:30, va fi o pauza de gustare, oferita de catre gazde.

De la orele 13:30, va incepe programul stabilit al Adunarii de Tineret, avand ca tema generala: Invierea Domnului si invierea noastra .

Dupa incheierea acestui program, pentru cei care doresc sa mai ramana, va fi o scurta pauza, apoi se va continua cat se va putea sta cu un program de cantareLocatia adunarii de tineret: aici Fratesc Operativ al Oastei Domnului