Ioan 17, 20 Adevaratul conducator se gandeste nu la sine insusi, ci la tot viitorul poporului sau. Binecuvantati sa fie si binecuvantati vor fi cat va tine poporul pentru care au lucrat acei conducatori care s-au gandit la bunastarea poporului lor. La viitorul fericit, pasnic si liber al fiilor poporului peste care Dumnezeu []Ioan 17, 20 Adevaratul conducator se gandeste nu la sine insusi, ci la tot viitorul poporului sau.

Binecuvantati sa fie si binecuvantati vor fi cat va tine poporul pentru care au lucrat acei conducatori care s-au gandit la bunastarea poporului lor. La viitorul fericit, pasnic si liber al fiilor poporului peste care Dumnezeu a facut sa ajunga si ei, intr-un ceas din istoria lui, conducatori.

Adevaratul invatator se gandeste nu numai la elevii sai de astazi, ci si la acei pe care ii vor pregati acestia maine.

Adevaratul parinte nu se gandeste numai la copiii sai, ci si la ce vor deveni copiii acestora maine si in tot viitorul lor.

Cand cineva pregateste un lucru, sau creste un copil, sau instruieste un ucenic, sau pune o temelie, sau vegheaza asupra unei societati acela trebuie sa-si simta raspunderea sa pana in vesnicie pentru opera pe care o face. Caci ori binele, ori raul lui o sa aiba urmari...