Marcu 15, 34 Intre sufletul ascultator de Dumnezeu si Dumnezeu Insusi, exista o cunoastere, o pace si o partasie atat de adevarata, de puternica si de neintrerupta, incat ea intrece orice pricepere, asa cum si spune Sfantul Apos tol Pavel (Filip. 4, 7). Aceasta pace a lui Dumnezeu, care vine din pacea cu Dumnezeu, este o []Marcu 15, 34 Intre sufletul ascultator de Dumnezeu si Dumnezeu Insusi, exista o cunoastere, o pace si o partasie atat de adevarata, de puternica si de neintrerupta, incat ea intrece orice pricepere, asa cum si spune Sfantul Apos tol Pavel (Filip. 4, 7).

Aceasta pace a lui Dumnezeu, care vine din pacea cu Dumnezeu, este o stare care iti tine inima umpluta totdeauna din belsug de siguranta si de liniste, de multumire si de incredere. Cum este umpluta o masina de caldura, de lumina si de puterea electrica atunci cand legatura ei cu uzina este deplina.

Intre Fiul si Tatal nu existase niciodata nici un fel de intrerupere. Din vesnicii, Fiul era in Sanurile Tatalui, Una cu Tatal si Unul cu Tatal.

Cum nu exista nici o despartire intre idee si creier, intre sunet si instrument, intre simtire si inima.

Sunt unul si una. Ideea izvoraste din creier, iar creierul se reprezinta prin...