Dar numai cu placerea nu te poti mantui Placerea trebuie sa treaca intr-o schimbare din temelie a vietii tale intr-o viata noua cu Domnul Draga cititorule! Poate ca ti-a placut aceasta carte. Pe unele locuri poate ca ai si lacrimat citind-o. Dar ma grabesc sa-ti spun ca numai cu placerea nu te poti mantui. Diavolul []Dar numai cu placerea nu te poti mantui Placerea trebuie sa treaca intr-o schimbare din temelie a vietii tale intr-o viata noua cu DomnulDraga cititorule! Poate ca ti-a placut aceasta carte. Pe unele locuri poate ca ai si lacrimat citind-o. Dar ma grabesc sa-ti spun ca numai cu placerea nu te poti mantui.

Diavolul nu se teme de placerea ta. De ce? Pentru ca stie ca placerea ta si fiorul tau sufletesc e numai ceva trecator. Ai tresarit o clipa si pe urma iar ai adormit in patimi si pacate.

Diavolul se sperie numai cand placerea ta trece intr-o hotarare contra pacatelor. Diavolul se cutremura numai cand placerea se schimba intr-un cutremur sufletesc, intr-o rupere cu lumea si pacatele.

Diavolul se cutremura si fuge ingrozit cand placerea sufleteasca il ingenuncheaza pe om la picioarele Crucii si...