Cuvinte vii rostite de parintele Arsenie Papacioc Duhovnicul O tara e tare si buna daca are duhovnici buni. Niciun duhovnic nu are mai multa putere ca altul. Daca nu asculti de duhovnic, nu primesti nicio plata, ba te si impatimesti! Duhovnicul se simte bine cand ii spui cele mai urate pacate, pentru ca are []The post Cuvinte vii rostite de parintele Arsenie Papacioc Duhovnicul appeared first on Jurnal Spiritual.

Cuvinte vii rostite de parintele Arsenie Papacioc Duhovnicul was first posted on martie 22, 2021 at 12:41 pm. 2020 Jurnal Spiritual. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at ionutalexpanait@gmail.comCuvinte vii rostite de parintele Arsenie Papacioc DuhovniculO tara e tare si buna daca are duhovnici buni.

Niciun duhovnic nu are mai multa putere ca altul.

Daca nu asculti de duhovnic, nu primesti nicio plata, ba te si impatimesti!Duhovnicul se simte bine cand ii spui cele mai urate pacate, pentru ca are bucuria ca te-a usurat si te-a scos din adanc de ape. Tu esti la doi metri adancime in apa, de ce ii spui ca esti numai la jumatate de centimetru? N-are nevoie duhovnicul ca sa te lauzi tu pe tine. i pe urma, va mai spun si altceva, el este plin de har si te simte, nu este Hristos, isi da seama. Credeti ca Dumnezeu a facut duhovnic pe oricine? i atunci, te simte, si, delicat, poate sa-ti spuna: De ce ma minti, mai frate? Pentru ca duhovnicul nu poate sa-ti lase impresia ca-ti cunoaste tie pacatele. Ii descopera Dumnezeu intr-un...