S-a intamplat in 23 aprilie 1564: La aceasta data este celebrata in mod traditional ziua de nastere a dramaturgului si poetului englez William Shakespeare. Registrul de la biserica din Stratford-on-Avon marcheaza doar data botezului sau 26.

IV.1564. William Shakespeare (d., paradoxal, tot intr-o zi de 23 aprilie 1616) a fost un dramaturg si poet englez, []The post S-a intamplat in 23 aprilie 1564 appeared first on Jurnal Spiritual.

S-a intamplat in 23 aprilie 1564 was first posted on aprilie 23, 2021 at 4:52 am. 2020 Jurnal Spiritual. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at ionutalexpanait@gmail.comS-a intamplat in 23 aprilie 1564: La aceasta data este celebrata in mod traditional ziua de nastere a dramaturgului si poetului englez William Shakespeare. Registrul de la biserica din Stratford-on-Avon marcheaza doar data botezului sau 26.

IV.1564. William Shakespeare (d., paradoxal, tot intr-o zi de 23 aprilie 1616) a fost un dramaturg si poet englez, considerat cel mai mare scriitor al literaturii de limba engleza. El este adesea numit poet national al Angliei si Poet din Avon (Bard of Avon ) sau Lebada de pe Avon (The Swan of Avon ). Lucrarile sale care au supravietuit, incluzand si unele colaborari, sunt alcatuite din aproape 38 de piese de teatru, 154 de sonete, 2 lungi poeme narative, si alte multe poezii. Piesele lui de teatru au fost traduse in fiecare limba vorbita si sunt jucate mai des decat cele ale oricarui alt dramaturg. Multe dintre piesele sale au fost montate pe scena teatrului Globe, unul din cele mai populare ale epocii Elisabetane, a carui deviza era Totus mundus agit histrionem , reluata in Cum va place sub forma unei metafore, si anume lumea ca scena de teatru: All the world sa stage, And all the men and women merely players: They have their exits and their entrances , Lumea intreaga este o scena iar barbatii si...