Urmele drepte, adanci si frumoase ale unui om credincios cu un mers drept si fericit sunt cea mai puternica predica. Cea mai clara dovada si cea mai convingatoare chemare la Dumnezeu pentru toti cati privesc la el. Nici un om nu poate avea o valoare mai mare decat acela care prin felul lui de viata []Urmele drepte, adanci si frumoase ale unui om credincios cu un mers drept si fericit sunt cea mai puternica predica. Cea mai clara dovada si cea mai convingatoare chemare la Dumnezeu pentru toti cati privesc la el.

Nici un om nu poate avea o valoare mai mare decat acela care prin felul lui de viata a mers mereu prin mijlocul drumului cinstei. Prin mijlocul oamenilor vrednici. Prin mijlocul invataturii sanatoase.

Omul care a ajuns la o pozitie sociala prin mijlocul vrednic al pregatirii sale este totdeauna respectat.

Omul care a ajuns la painea sa prin mijlocul cinstit al muncii sale este totdeauna invrednicit de cinste.

Omul care a ajuns la batranetea sa prin mijlocul cumpatat al unei trairi pline de omenie si de credinta va fi socotit de toti un inaintas sfant.

Omul care s-a ferit de ideile extremiste, de caile extremiste, de oamenii extremisti, de tot ce se abate fie la dreapta, fie la stanga de la mijlocul sanatos al credintei, al dragostei, al...