In aceasta luna, in ziua a saptea, pomenirea Preacuviosului Mucenic Dometie persul impreuna si cu doi ucenici ai sai. Tot in aceasta zi, pomenirea Preacuviosului Or din Tebaida (Egipt), care cu pace s-a savarsit. Tot in aceasta zi, pomenirea Preacuviosilor zece mii de pustnici Tibei (din Tebaida), care cu pace s-au savarsit. Tot in aceasta []In aceasta luna, in ziua a saptea, pomenirea Preacuviosului Mucenic Dometie persul impreuna si cu doi ucenici ai sai.

Tot in aceasta zi, pomenirea Preacuviosului Or din Tebaida (Egipt), care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Preacuviosilor zece mii de pustnici Tibei (din Tebaida), care cu pace s-au savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Preacuvioasei Potamia, facatoarea de minuni, care de sabie s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Sfintitului Mucenic Narcis, patriarhul Ierusalimului, care de sabie s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Preacuviosului Asterie Singliticul, care de sabie s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Sozont cel din Nicomidia, care in foc fiind bagat si sanatos iesind, cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Iperehie care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Cuviosului Teodosie, doctorul cel nou, care a vietuit la anul 862 si care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Cuviosului Dometie, facatorul de minuni, care a sihastrit in hotarele Manastirii Filoteului si cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Cuviosului Parintelui nostru Nicanor, facatorul de minuni, care a stralucit in muntele lui Calistrat si care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta ziua facem si pomenirea Preacuvioasei Maicii noastre TEODORA DE LA SIHLA, care a sihastrit multi ani, la sfarsitul secolului al XVII-lea, intr-o pestera din preajma Schitului Sihla-Neamt.

Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.