Iata lucrarea Domnului Hristos, Oastea Sa cea sfanta, cum, dupa atatea furtuni si prigoane, se afla aproape de implinirea a zece ani de libertate si binecuvantare din partea Mantuitorului ei. Fratii si surorile, tineri si batrani, se bucura de dragoste in Lucrarea Oastei, pentru ca ea este venita de Sus, de la Tatal Ceresc, si []Iata lucrarea Domnului Hristos, Oastea Sa cea sfanta, cum, dupa atatea furtuni si prigoane, se afla aproape de implinirea a zece ani de libertate si binecuvantare din partea Mantuitorului ei.

Fratii si surorile, tineri si batrani, se bucura de dragoste in Lucrarea Oastei, pentru ca ea este venita de Sus, de la Tatal Ceresc, si e trimisa prin Fiul Sau. Ne simtim toti, in aceasta libertate, asa cum se simteau inaintasii nostri atunci cand incetasera furtunile si prigoanele. Atunci numarul fratilor si al adunarilor sporea vazand cu ochii.

Ce lucrare minunata a facut Domnul si acum, in libertatea aceasta, cand multi dintre cei ce nu stiau despre Oastea Domnului au aflat-o si au imbratisat-o! Dar Cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos ne spune ca doar cel ce va duce lupta sa duhovniceasca pana la sfarsit va fi incununat de biruinta, fiindu-i scris numele in Cartea Vietii.

Avem astfel de exemple de la cei dinaintea noastra. Au plecat la inceput multi, dar au ramas putini pe aceasta cale stramta si anevoioasa, pentru...