dupa Apocalipsa 3, 10-11 Azi e Anul Nou si gandulinapoi ma poarta iarapeste lupta grea a Oastei,inceputa-n primavara.

Cate ne-a adus cu sineanul dus in vesnicie,cate sfasieri si lupte,totusi cata bucurie! Grea a fost intaia lupta,multe pierderile grele,au venit pe ne-asteptate,crunt am suferit in ele,am varsat sudori si lacrimi,din belsug udand ogorul,dar pe [] dupa Apocalipsa 3, 10-11 Azi e Anul Nou si gandulinapoi ma poarta iarapeste lupta grea a Oastei,inceputa-n primavara.

Cate ne-a adus cu sineanul dus in vesnicie,cate sfasieri si lupte,totusi cata bucurie!Grea a fost intaia lupta,multe pierderile grele,au venit pe ne-asteptate,crunt am suferit in ele,am varsat sudori si lacrimi,din belsug udand ogorul,dar pe urma lor stralucerod Iisus Biruitorul.

Mai tarziu, cand mai puternicse-ntetise batalia,luptatori pe turn cu totiiinsoteam pe Neemia. i imprastiati pe ziduri,cand cu spada, cand cu dalta,am cladit mereu cu-o manasi ne-am aparat cu alta.

Tabarat-au sambalatii furiosi peste masura,aruncand spre noi puternicveninos noroi de ura,ne indurera aceasta,prea adanc sapa tradarea,insa am ramas statornici,nu puteam lasa Lucrarea.

Astfel a trecut si varapeste holda ca...